Мы работаем над новым сайтом. Сайт находится здесь: beta.days4god.com

Ідіть і навчить

Ідіть і навчить

«Ідіть по цілому світові та проповідуйте Єванґелію всякому творінню» - такий наказ дав Ісус своїм учням. Мк.16:15
Багато є шляхів, які приводять невіруючу людину до Бога. Місія по євангелізації, яка знаходиться в Тетієві, Київської області, вибрала на цей раз Палатку.
Розставили намет у селі Кашперівка, Тетіївського району. Організаторами були Федорчук Петро та його дочка – Люба. Це вони несуть служіння в селах, це вони разом з групами молоді спілкуються вечорами з невіруючою сільською молоддю , проводять дитячі табори, допомагають старикам по господарству.
    Євангелізація відбулася з 21.06 по 27.06.  Вона включала в себе служіння для бажаючих послухати Слово Боже, денний табір для дітей, молодіжне спілкування. Були запрошені відомі проповідники і групи прославлення.
    Туди направилась  і група  волонтерів місії «Агапе» з Херсону працювати з дітьми.  Розповідає Ольга  Олеш – учитель  місії інтернату, що  в Запоріжській області:
« І ось ми на Київщині.  Велика радість переповнила наші серця, коли ми побачили велику кількість дітей, близько 80 чоловік. Їх звозив наш водій Ваня з 3-х сіл.  Біблійні уроки, ігри, пісні -  все це настільки подобалось дітям, що вони з великою неохотою повертались ввечері додому. Ми були настільки зморені, що  через силу готувались до наступного дня. А діти… в них стільки енергії, що, здавалось, її вистачить на багато днів. Вони були в захваті. Деякі  з них приватно розповідали нам свої проблеми, і ми молилися разом до Бога, просячи у Нього милості, підтримки і допомоги. З дитячою безпосередністю діти вірили у  відповідь. Я дякую нашому Господу за цей сприятливий час нести Його благу вістку. Я вдячна Христу за Його жертву на Голгофському хресті. Надія переповняє мене, що посіяне Слово проросте в тих, хто відкрив своє серце для Господа.»
    Останній день… Не відчувалось ні втоми, ні знесилення. Тільки радість і смуток одночасно огортали душу. Радість від того, що до Царства Божого приєднались ще душі, а смуток – від розставання. Адже всього за 6 днів ми  здружилися, стали такими рідними.
    Божих благословінь вам, друзі! Нехай Господь підтримає руки благовісників, прибавить сили тим, хто трудиться на ниві Божій, обновить дух тих, хто став на Його шлях, прийняв Його в своє серце. Хай горить у вас віра і вічна Божа любов!

 

Затирка Наталья


avatar
2 [Где?]
Огромный труд совершает миссия. Я в этом убеждаюсь каждый день, видя стремление и желание служить Богу и деткам - сиротам.
avatar
1 [Где?]
Божьих Благословений вам!!!
omForm">
avatar